De PODE collectie op de VT Wonen & Design Beurs 2015

Op de grootste interieurbeurs van Nederland presenteert PODE alle toppers uit de collectie. Daaronder natuurlijk de nieuwste modellen “SPARKLE” en “SWIPE” van designer Thijs Smeets; twee eigenwijze producten zoals alleen een echt Nederlands merk ze kan brengen. Leverbaar in elke denkbare kleur en bekleding.

Info, maten & prijzen:
www.pode.nl/sparkle
www.pode.nl/swipe

VT Wonen&Design Beurs 2015 29 september t/m 4 oktober RAI Amsterdam

Bezoek PODE en Van der Wal in Hal 10-001

Download PDF
Download PDF
Over PODE

PODE: een echt Nederlands kwaliteitsmerk met een missie. PODE staat voor betaalbaar design waarin je lekker zit, hangt of ligt. Dat is de logica waar zij in geloven. Kies je voor PODE, dan kies je voor gedurfd, kleurrijk en een tikje eigenwijs.

De overzichtelijke collectie biedt banken in allerlei maten, opstellingen en stijlen. Omdat PODE op bestelling produceert, kunnen ze precies de bank maken die bij jouw persoonlijkheid en interieur past. Maak je eigen keuze uit de uitgebreide selectie leer- en merkstoffen in talloze trendy kleuren. En match die met de kleuren van de pootjes en de tiknaden. Door de snelle levertijden staat de bank van je dromen binnen een paar weken bij jou thuis.

PODE is een Leolux merk. Daarom kunnen ze gebruik maken van de jarenlange kennis en kunde van deze designproducent. Een PODE bank is uitgebreid getest op duurzaamheid en ergonomie. Zo combineert PODE betaalbaar design met kwaliteit en comfort