PODE unfolds the new collection

Pode onder Roderick en Claire Vos nu een lifestyle-merk met verrassende ontwerpen, bijpassende accessoires en een eigentijdse styling

05 APRIL 2016, UTRECHT
Samenvatting
Pode met Roderick en Claire Vos met verrassende ontwerpen, bijpassende accessoires en een eigentijdse styling!

Vandaag lanceert Studio Roderick Vos het vernieuwde Nederlandse designmerk PODE. Onder Roderick en Claire Vos, die als art-director en designer door het merk zijn aangetrokken, heeft PODE een transitie ondergaan. Het nieuwe merk met de complete collectie is vandaag in Utrecht gepresenteerd.

Roderick Vos (1965) over de samenwerking: “De belangrijkste veranderingen hebben we aangebracht in de kleuren en materialen. Qua collectionering hebben we gekozen voor de beste toevoegingen. Dat zijn er trouwens nog best veel.”

Aan de PODE collectie zijn onder andere plaids, kussens, banken, tafels en een zitzak met ontwerpen van Claire en Roderick Vos toegevoegd.

“Voor de verdere toekomst vind ik verbreding van de collectie belangrijk. Diversiteit. Niet alleen banken en stoelen, maar ook karpetten, tafeltjes, misschien een grote staande lamp. Maar niet te klein; geen krenterige lampjes, glaswerk of kandelaars. Verder is het behoud van kwaliteit natuurlijk belangrijk. Daar is Pode heel goed in, zeker op het gebied van comfort,” aldus Roderick Vos.

De gehele collectie van PODE is vanaf 22 juni bij de betere woonwinkels te koop.

Ga voor een overzicht van alle producten en fotomateriaal naar: https://images.leolux.com/collectie/pode-by-leolux

Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over PODE

PODE: een echt Nederlands kwaliteitsmerk met een missie. PODE staat voor betaalbaar design waarin je lekker zit, hangt of ligt. Dat is de logica waar zij in geloven. Kies je voor PODE, dan kies je voor gedurfd, kleurrijk en een tikje eigenwijs.

De overzichtelijke collectie biedt banken in allerlei maten, opstellingen en stijlen. Omdat PODE op bestelling produceert, kunnen ze precies de bank maken die bij jouw persoonlijkheid en interieur past. Maak je eigen keuze uit de uitgebreide selectie leer- en merkstoffen in talloze trendy kleuren. En match die met de kleuren van de pootjes en de tiknaden. Door de snelle levertijden staat de bank van je dromen binnen een paar weken bij jou thuis.

PODE is een Leolux merk. Daarom kunnen ze gebruik maken van de jarenlange kennis en kunde van deze designproducent. Een PODE bank is uitgebreid getest op duurzaamheid en ergonomie. Zo combineert PODE betaalbaar design met kwaliteit en comfort