Hux en Chiba

242926 pode chiba 07 0f1540 large 1491826055

Roderick Vos: ‘Je lifestyle houdt niet op bij de bank. Daarom verdient Pode een eetkamer-collectie. De tafel Hux is “a true friend, while dining”.’ Hij heeft een industrieel onderstel en op dit raamwerk ligt een flinterdun keramisch tafelblad, dat boven het frame lijkt te zweven. Robuust en tegelijkertijd subtiel.

Een prachtige combinatie met eetkamerstoel Chiba van Pascal Bosetti voor Pode. Heel puur vormgegeven, van een oosterse eenvoud. Met een zitkuip van gebogen hout die je lichaam ondersteunt en prettig met je meeveert. De gestoffeerde uitvoering van Chiba biedt extra comfort. De voor- en achterzijde kun je eventueel apart kiezen, voor mooi afgestemde combi’s of misschien wel een leuke stoelenmix.

Eetkamertafel Hux heeft 7 varianten keramiek voor het tafelblad: Glacier White, Concrete, Riverstone, Basalt of Bleached Timber, Rough Timber of Swamp Timber en 2 epoxykleuren voor het onderstel, Khaki en Raven.

Verkoopprijs €2695,-

Eetkamerstoel Chiba is in versie “pure” volledig uitgevoerd in eikenfineer. De “padded” versie is gestoffeerd in een of twee materialen. Het stalen frame is leverbaar in Epoxykleuren Khaki en Raven.

Verkoopprijs €295,-

Meer informatie op www.pode.eu

242928 pode chiba 08 387713 large 1491826056
Download PDF
Download PDF
Over PODE

PODE: een echt Nederlands kwaliteitsmerk met een missie. PODE staat voor betaalbaar design waarin je lekker zit, hangt of ligt. Dat is de logica waar zij in geloven. Kies je voor PODE, dan kies je voor gedurfd, kleurrijk en een tikje eigenwijs.

De overzichtelijke collectie biedt banken in allerlei maten, opstellingen en stijlen. Omdat PODE op bestelling produceert, kunnen ze precies de bank maken die bij jouw persoonlijkheid en interieur past. Maak je eigen keuze uit de uitgebreide selectie leer- en merkstoffen in talloze trendy kleuren. En match die met de kleuren van de pootjes en de tiknaden. Door de snelle levertijden staat de bank van je dromen binnen een paar weken bij jou thuis.

PODE is een Leolux merk. Daarom kunnen ze gebruik maken van de jarenlange kennis en kunde van deze designproducent. Een PODE bank is uitgebreid getest op duurzaamheid en ergonomie. Zo combineert PODE betaalbaar design met kwaliteit en comfort